Electrocoin blog


01.03.2022. - vrijeme čitanja 4 min
Blog image

Uvjeti nagradnog natječaja "Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"

Najkreativnije komentare za osvajanje nagrade imali su:

Stella Lončarić (LinkedIN)

Dragan Turina (Facebook)

###Uvjeti nagradnog natječaja

##1. Organizator Organizator nagradnog natječaja je trgovačko društvo Electrocoin d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Ilica 10, OIB: 45841695639, (dalje: „EC“).

##2. Svrha nagradnog natječaja Nagradni natječaj se raspisuje u svrhu promocije djelatnosti EC.

##3. Način sudjelovanja Da bi ostvarili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici moraju zapratiti odgovarajući EC-ov profil (u slučaju objave na Facebooku pritisnuti „Like“ na profilu „Bitcoin mjenjacnica“, u slučaju objave na Linkedinu pritisnuti „Follow“ na profilu „Electrocoin“, a u slučaju objave na Instagramu pritisnuti „Follow“ na profilu „Electrocoin“) te u komentar ispod izvorne EC objave upisati zašto natjecatelj smatra da treba osvojiti ulaznice za nogometnu utakmicu HNL-a, 06.03.2022. na stadionu Aldo Drosina u Puli između NK Istra - HNK Hajduk.

Nagrađeni će biti sudionici s najkreativnijim i najzanimljivijim odgovorima. Pobjednike odabire stručni žiri kojeg čine: Antun Lucić (EC), i Hrvoje Hrvatin (EC). Pobjednici natječaja se nagrađuju jednom od nagrada iz Članka 7. ovog Pravilnika.

##4. Trajanje natječaja Nagradni natječaj traje od 01.03.2022. u 12:00 sati do 05.03.2022. u 12:00 sati. Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci EC bez posebnog obrazloženja. Stručni žiri će odluku o pobjednicima natječaja donijeti u roku od 1 dana od završetka natječaja.

5. Sudionici

U smislu ovoga nagradnog natječaja sudionici su pravne i / ili fizičke osobe koje sudjeluju u nagradnom natječaju sukladno ovim uvjetima. Svi termini u ovom nagradnom natječaju koji nisu posebno definirani imati će uobičajeno značenje u svakodnevnoj uporabi. U nagradnom natječaju može sudjelovati bilo tko tko posjeduje aktivan Facebook, Instagram ili Linkedin profil, osim ukoliko nije drugačije određeno nagradnim natječajem. Kontakt podaci i / ili osobni podaci koji budu zahtijevani od sudionika u ovome nagradnom natječaju su samo podaci sudionika koji su nužni za sudjelovanje u ovome nagradnom natječaju. Prihvaćanjem ovih uvjeta nagradnog natječaja, svi sudionici suglasni su da se njihovi kontakt podaci i / ili osobni podaci koriste isključivo u svrhu nagradnog natječaja, a sukladno politici zaštite privatnosti EC koja je dostupna pod hiperlinkom https://electrocoin.hr/privatnost .

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju:

  1. vlasnici, uprava i zaposlenici EC-a i / ili članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća);
  2. osobe koje su izravno uključene u pripremu nagradnog natječaja i proglašenje pobjednika;
  3. sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim uz nagradni natječaj, kao ni članovi njihovih užih obitelji. EC je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima EC. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćanjem ovih Pravila se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od EC na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška, štete ili slično koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima. Naknadno uređivanje komentara kojim sudionik sudjeluje u nagradnom natječaju predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja.

##6. Prijenos prava Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da se njegovi materijali, (odnosno komentari i odgovori na nagradna pitanja) mogu objaviti i koristiti od strane EC u svakom smislu. Sudionik nagradnog natječaja prihvaća da se svi materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u poglavlju 2. ovih Pravila.

##7. Nagrada Prva dva sudionika čiji komentari budu proglašeni najkreativnijima od strane stručnog žirija dobivaju nagradu u vidu jednog paketa od 2 kom ulaznica utakmicu NK Istra - HNK Hajduk 6.3.2022. na stadionu za Aldo Drosina u Puli.

Dobitnici nagradnog natječaja će nakon isteka roka koji je naveden u nagradnom natječaju biti javno objavljeni na Facebook, Instagram i Linkedin profilu EC-a putem postavljanja objave u kojoj će dobitnici biti označeni i zamoljeni da u komentar pod svojom objavom s kojom su se kvalificirali dostave podatke za preuzimanje ulaznica uz predočenje valjane identifikacijske isprave 06.03.2022. na blagajni/stadionu Aldo Drosina u Puli neposredno prije početka utakmice pod uvjetom da se ne nalaze na C listi MUP-a (osobe kojima nije dopušten ulazak na sportske stadione radi počinjenih prekršaja ili kaznenih djela). Organizator natječaja (EC) ima pravo izmijeniti i definirati mjesto, vrijeme i način preuzimanja nagrade te je obavezan o tome pravovremeno obavijestiti dobitnika.

##8. Završne odredbe U slučaju spora između EC-a i sudionika natječaja, stranke će sve sporove nastojati riješiti sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane bilo koje društvene mreže koja se spominje u ovim pravilima.

Za sve upite možete nam se obratiti na mail info@electrocoin.hr.

Nedavne objave

Fizičke kripto mjenjačnice

Mjenjačnice koje na fizičkim lokacijama omogućavaju kupovinu i prodaju kriptovaluta za gotovinu.

Pridružite se webinaru “Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute”.

Pozivamo vas na Freelance Webinar pod nazivom “Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute”.

PRAVILA NAGRADNE IGRE “KUKUS KLAN CRYPTO FAN”

PRAVILA NAGRADNE IGRE “KUKUS KLAN CRYPTO FAN”