Electrocoin blog


30.11.2020. - vrijeme čitanja 4 min
Blog image

Uvjeti nagradnog natječaja "My Crypto Dreams in 2021"

Uvjeti nagradnog natječaja "My Crypto Dreams in 2021"

1. Organizator

Organizator nagradnog natječaja je trgovačko društvo IN KAPITAL d.o.o., sa sjedištem u Sesvetama, Ninska 23, OIB: 89919231745 (dalje: „IK“), u suradnji s trgovačkim društvom Electrocoin d.o.o., sa sjedištem u Zagrebu, Rukavec 5, OIB: 45841695639, (dalje: „EC“).

2. Svrha nagradnog natječaja

Nagradni natječaj se raspisuje u svrhu promocije djelatnosti IK i EC.

3. Način sudjelovanja

Da bi ostvarili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju sudionici moraju zapratiti odgovarajući EC-ov profil (u slučaju objave na Facebooku pritisnuti „Like“ na profilu „Bitcoin mjenjacnica“, a u slučaju objave na Linkedinu pritisnuti „Follow“ na profilu „Electrocoin“) te u komentar ispod izvorne EC objave priložiti fotografiju i upisati što namjerava kupiti za bitcoine koje će eventualno osvojiti u ovom natječaju. Nagrađeni će biti sudionici s najkreativnijim i najzanimljivijim odgovorima. Pobjednike odabire stručni žiri kojeg čine: Antun Lucić (EC), Magda Milas Gržetić (EC) i Ružica Fresl (EC). Pobjednici natječaja se nagrađuju jednom od nagrada iz Članka 7. ovog Pravilnika.

4. Trajanje natječaja

Nagradni natječaj traje od ponedjeljka 30.11.2020. u 12 sati do četvrtka 03.12.2020. u 20 sati. Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci IK bez posebnog obrazloženja. Stručni žiri će odluku o pobjednicima natječaja donijeti u roku od 5 dana od završetka natječaja.

5. Sudionici

U smislu ovoga nagradnog natječaja sudionici su pravne i / ili fizičke osobe koje sudjeluju u nagradnom natječaju sukladno ovim uvjetima. Svi termini u ovom nagradnom natječaju koji nisu posebno definirani imati će uobičajeno značenje u svakodnevnoj uporabi. U nagradnom natječaju može sudjelovati bilo tko tko posjeduje aktivan Facebook ili Linkedin profil, osim ukoliko nije drugačije određeno nagradnim natječajem. Kontakt podaci i / ili osobni podaci koji budu zahtijevani od sudionika u ovome nagradnom natječaju su samo podaci sudionika koji su nužni za sudjelovanje u ovome nagradnom natječaju. Prihvaćanjem ovih uvjeta nagradnog natječaja, svi sudionici suglasni su da se njihovi kontakt podaci i / ili osobni podaci koriste isključivo u svrhu nagradnog natječaja, a sukladno politici zaštite privatnosti IK koja je dostupna pod hiperlinkom https://www.inkapital.hr/impresum/.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju:

  1. vlasnici, uprava i zaposlenici IK-a i EC-a i / ili članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća);

  2. osobe koje su izravno uključene u pripremu nagradnog natječaja i proglašenje pobjednika;

  3. sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim uz nagradni natječaj, kao ni članovi njihovih užih obitelji. IK je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima IK ili EK. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćanjem ovih Pravila se u potpunosti odriču bilo kakvih potraživanja od IK ili EK na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška, štete ili slično koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim Pravilima. Naknadno uređivanje komentara kojim sudionik sudjeluje u nagradnom natječaju predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja. Dijeljenje po jednog komentara i na Facebooku i na Linkedinu ili više od jednog komentara na bilo kojoj od ove dvije platforme predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja.

6.Prijenos prava

Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionik je suglasan da se njegovi materijali, (odnosno komentari i odgovori na nagradna pitanja) mogu objaviti i koristiti od strane IK i EC u svakom smislu. Sudionik nagradnog natječaja prihvaća da se svi materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj mogu koristiti u promotivne svrhe, a s ciljem dobivanja publiciteta i promocije navedene u poglavlju 2. ovih Pravila.

7. Nagrada

Prva tri sudionika čiji komentari budu proglašeni najkreativnijima od strane stručnog žirija dobivaju nagradu u bitcoinu – u protuvrijednosti (prema prodajnom tečaju za bitcoin na bitcoin-mjenjacnica.hr):

  1. mjesto - 3.000,00 HRK;
  2. mjesto – 2.000,00 HRK;
  3. mjesto – 1.000,00 HRK.

Dobitnici nagradnog natječaja će nakon isteka roka koji je naveden u nagradnom natječaju biti javno objavljeni na Facebook i Linkedin profilu EC-a putem postavljanja objave u kojoj će dobitnici biti označeni i zamoljeni da u komentar pod svojom objavom s kojom su se kvalificirali navedu adresu na koju žele dostavu bitcoina.

8. Završne odredbe

U slučaju spora između IK-a, EC-a i sudionika natječaja, stranke će sve sporove nastojati riješiti sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu. Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane bilo koje društvene mreže koja se spominje u ovim pravilima.

Za sve upite možete nam se obratiti na mail [email protected]ctrocoin.hr.

Nedavne objave

Electrocoin akademija

Pridruži se Electrocoinovoj kripto akademiji i sudjeluj u aktivnim diskusijama i pobliže upoznaj industriju kriptovaluta u Hrvatskoj i u svijetu.

Uvjeti nagradnog natječaja "Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"

Uvjeti nagradnog natječaja " Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"

Kriptovalutni novčanici i plaćanje na PayCek prodajnim mjestima

Donosimo Vam osnovni pregled kriptovalutnih novčanika, uz sve prednosti i nedostatke.