Electrocoin blog


04.05.2020. - vrijeme čitanja 4 min
Blog image

Uvjeti nagradnog natječaja "Bitcoin block reward halving"

Predmet nagradnog natječaja koji organizira društvo Electrocoin d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Rukavec 5, OIB: 45841695639, (dalje: „EC“) je pogađanje točnog trenutka Bitcoin block reward halvinga od strane sudionika.

U smislu ovoga nagradnog natječaja sudionici su pravne i / ili fizičke osobe koje sudjeluju u nagradnom natječaju sukladno ovim uvjetima. Bitcoin (veliko početno slovo) ima značenje Bitcoin blockchaina, bitcoin ima značenje kriptovalute bitcoin, a block reward halving ima značenje trenutka u kojem je objavljen prvi Bitcoin block koji u polju „block reward“ ima upisan iznos od 6,25 bitcoina. Trenutak objave rečenog bloka očitat će se iz polja „timestamp“. Vrijednost polja „block reward“, „timestamp“ i „height“ u Bitcoin blockovima će se u svrhe ovoga nagradnog natječaja pratiti preko hiperlinka https://www.blockchain.com/explorer. Svi termini u ovom nagradnom natječaju koji nisu posebno definirani imati će uobičajeno značenje u svakodnevnoj uporabi.

Da bi ostvarili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju EC-a sudionici moraju zapratiti odgovarajući EC-ov profil (u slučaju objave na Facebooku pritisnuti „Like“ na profilu „Bitcoin mjenjacnica“, a u slučaju objave na Linkedinu pritisnuti „Follow“ na profilu „Electrocoin“) te u komentar ispod izvorne EC objave upisati predviđeni trenutak halvinga.

Naknadno uređivanje komentara kojim sudionik sudjeluje u nagradnom natječaju predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja. Dijeljenje po jednog komentara i na Facebooku i na Linkedinu ili više od jednog komentara na bilo kojoj od ove dvije platforme predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja.

Vrijeme održavanja nagradnog natječaja je od 5.5.2020. u 10 sati do 11.5.2020. u podne ili do pojave Bitcoin bloka koji u polju „height“ ima iznos 629964 (koji god događaj bude prije), sukladno gore navedenim definicijama.

Dobitnik nagradnog natječaja je sudionik koji najtočnije predvidi točan vremenski trenutak halvinga dostavom dana, sata, minute i sekunde predmetnog događaja. Vremenski trenutak treba biti objavljen u 24-satnom vremenskom formatu i u vremenskoj zoni UTC+2.

Prva tri sudionika čija predviđanja budu vremenski najbliža stvarnom trenutku halvinga dobivaju nagradu u bitcoinu – u protuvrijednosti (prema prodajnom tečaju za bitcoin na bitcoin-mjenjacnica.hr):

  1. mjesto - 1.000,00 HRK;
  2. mjesto - 500,00 HRK;
  3. mjesto - 200,00 HRK.

Ako se za prvo mjesto kvalificiraju dva sudionika, onda se drugo mjesto ukida a spomenuti sudionici ravnopravno dijele zbroj iznosa prva dva mjesta. Ako se za prvo mjesto kvalificiraju tri ili više sudionika, onda se drugo i treće mjesto ukidaju a spomenuti sudionici ravnopravno dijele ukupni nagradni fond.

Ako se za drugo mjesto kvalificiraju dva ili više sudionika, onda se treće mjesto ukida a spomenuti sudionici ravnopravno dijele zbroj iznosa drugog i trećeg mjesta.

Ako se za treće mjesto kvalificiraju dva ili više sudionika, onda spomenuti sudionici ravnopravno dijele iznosa trećeg mjesta.

Dobitnici nagradnog natječaja EC-a će nakon isteka roka koji je naveden u nagradnom natječaju biti javno objavljeni na Facebook i Linkedin profilu EC-a putem postavljanja objave u kojoj će dobitnici biti označeni i zamoljeni da u komentar pod svojom objavom s kojom su se kvalificirali navedu adresu na koju žele dostavu bitcoina.

Odabir dobitnika ne ovisi o sreći, slučaju ili nekom drugom neizvjesnom događaju, nego se dobitnike bira isključivo po kriteriju točnosti koje podrazumijeva znanje o naravi kriptovaluta i funkcioniranju blockchain tehnologije.

U nagradnom natječaju može sudjelovati bilo tko tko posjeduje aktivan Facebook ili Linkedin profil, osim ukoliko nije drugačije određeno nagradnim natječajem. Kontakt podaci i / ili osobni podaci koji budu zahtijevani od sudionika u ovome nagradnom natječaju su samo podaci sudionika koji su nužni za sudjelovanje u ovome nagradnom natječaju. Prihvaćanjem ovih uvjeta nagradnog natječaja, svi sudionici suglasni su da se njihovi kontakt podaci i / ili osobni podaci koriste isključivo u svrhu nagradnog natječaja, a sukladno politici zaštite privatnosti EC-a koja je dostupna pod hiperlinkom https://electrocoin.hr/privatnost.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju:

  1. zaposlenici EC-a i / ili članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća);
  2. osobe koje su izravno uključene u pripremu nagradnog natječaja i proglašenje pobjednika;
  3. sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim uz nagradni natječaj, kao ni članovi njihovih užih obitelji.

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. EC zadržava pravo izmjene pravila u bilo kojem trenutku te će izmijenjena pravila biti objavljena na društvenim mrežama EC-a.

U slučaju spora između EC-a i sudionika natječaja, stranke će sve sporove nastojati riješiti sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane bilo koje društvene mreže koja se spominje u ovim pravilima.

Za sve upite možete nam se obratiti na mail [email protected].

Nedavne objave

Kriptovalutni novčanici i plaćanje na PayCek prodajnim mjestima

Donosimo Vam osnovni pregled kriptovalutnih novčanika, uz sve prednosti i nedostatke.

Poklonite kriptovalute GIFT KUPONIMA!

Poklonite bližnjima i poslovnim partnerima nešto drukčije i uzbudljivo - kriptovalute!

Dobitnici nagradnog natječaja "Ljetni crypto paket"

Dobitnici nagradnog natječaja "Ljetni crypto paket"