Electrocoin blog


04.05.2020. - vrijeme čitanja 4 min
Blog image

Uvjeti nagradnog natječaja "Bitcoin block reward halving"

Predmet nagradnog natječaja koji organizira društvo Electrocoin d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Rukavec 5, OIB: 45841695639, (dalje: „EC“) je pogađanje točnog trenutka Bitcoin block reward halvinga od strane sudionika.

U smislu ovoga nagradnog natječaja sudionici su pravne i / ili fizičke osobe koje sudjeluju u nagradnom natječaju sukladno ovim uvjetima. Bitcoin (veliko početno slovo) ima značenje Bitcoin blockchaina, bitcoin ima značenje kriptovalute bitcoin, a block reward halving ima značenje trenutka u kojem je objavljen prvi Bitcoin block koji u polju „block reward“ ima upisan iznos od 6,25 bitcoina. Trenutak objave rečenog bloka očitat će se iz polja „timestamp“. Vrijednost polja „block reward“, „timestamp“ i „height“ u Bitcoin blockovima će se u svrhe ovoga nagradnog natječaja pratiti preko hiperlinka https://www.blockchain.com/explorer. Svi termini u ovom nagradnom natječaju koji nisu posebno definirani imati će uobičajeno značenje u svakodnevnoj uporabi.

Da bi ostvarili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju EC-a sudionici moraju zapratiti odgovarajući EC-ov profil (u slučaju objave na Facebooku pritisnuti „Like“ na profilu „Bitcoin mjenjacnica“, a u slučaju objave na Linkedinu pritisnuti „Follow“ na profilu „Electrocoin“) te u komentar ispod izvorne EC objave upisati predviđeni trenutak halvinga.

Naknadno uređivanje komentara kojim sudionik sudjeluje u nagradnom natječaju predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja. Dijeljenje po jednog komentara i na Facebooku i na Linkedinu ili više od jednog komentara na bilo kojoj od ove dvije platforme predstavlja razlog za automatsku diskvalifikaciju iz nagradnog natječaja.

Vrijeme održavanja nagradnog natječaja je od 5.5.2020. u 10 sati do 11.5.2020. u podne ili do pojave Bitcoin bloka koji u polju „height“ ima iznos 629964 (koji god događaj bude prije), sukladno gore navedenim definicijama.

Dobitnik nagradnog natječaja je sudionik koji najtočnije predvidi točan vremenski trenutak halvinga dostavom dana, sata, minute i sekunde predmetnog događaja. Vremenski trenutak treba biti objavljen u 24-satnom vremenskom formatu i u vremenskoj zoni UTC+2.

Prva tri sudionika čija predviđanja budu vremenski najbliža stvarnom trenutku halvinga dobivaju nagradu u bitcoinu – u protuvrijednosti (prema prodajnom tečaju za bitcoin na bitcoin-mjenjacnica.hr):

  1. mjesto - 1.000,00 HRK;
  2. mjesto - 500,00 HRK;
  3. mjesto - 200,00 HRK.

Ako se za prvo mjesto kvalificiraju dva sudionika, onda se drugo mjesto ukida a spomenuti sudionici ravnopravno dijele zbroj iznosa prva dva mjesta. Ako se za prvo mjesto kvalificiraju tri ili više sudionika, onda se drugo i treće mjesto ukidaju a spomenuti sudionici ravnopravno dijele ukupni nagradni fond.

Ako se za drugo mjesto kvalificiraju dva ili više sudionika, onda se treće mjesto ukida a spomenuti sudionici ravnopravno dijele zbroj iznosa drugog i trećeg mjesta.

Ako se za treće mjesto kvalificiraju dva ili više sudionika, onda spomenuti sudionici ravnopravno dijele iznosa trećeg mjesta.

Dobitnici nagradnog natječaja EC-a će nakon isteka roka koji je naveden u nagradnom natječaju biti javno objavljeni na Facebook i Linkedin profilu EC-a putem postavljanja objave u kojoj će dobitnici biti označeni i zamoljeni da u komentar pod svojom objavom s kojom su se kvalificirali navedu adresu na koju žele dostavu bitcoina.

Odabir dobitnika ne ovisi o sreći, slučaju ili nekom drugom neizvjesnom događaju, nego se dobitnike bira isključivo po kriteriju točnosti koje podrazumijeva znanje o naravi kriptovaluta i funkcioniranju blockchain tehnologije.

U nagradnom natječaju može sudjelovati bilo tko tko posjeduje aktivan Facebook ili Linkedin profil, osim ukoliko nije drugačije određeno nagradnim natječajem. Kontakt podaci i / ili osobni podaci koji budu zahtijevani od sudionika u ovome nagradnom natječaju su samo podaci sudionika koji su nužni za sudjelovanje u ovome nagradnom natječaju. Prihvaćanjem ovih uvjeta nagradnog natječaja, svi sudionici suglasni su da se njihovi kontakt podaci i / ili osobni podaci koriste isključivo u svrhu nagradnog natječaja, a sukladno politici zaštite privatnosti EC-a koja je dostupna pod hiperlinkom https://electrocoin.hr/privatnost.

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju nemaju:

  1. zaposlenici EC-a i / ili članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća);
  2. osobe koje su izravno uključene u pripremu nagradnog natječaja i proglašenje pobjednika;
  3. sve ostale osobe koje imaju pristup podacima vezanim uz nagradni natječaj, kao ni članovi njihovih užih obitelji.

Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo sudionicima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju. EC zadržava pravo izmjene pravila u bilo kojem trenutku te će izmijenjena pravila biti objavljena na društvenim mrežama EC-a.

U slučaju spora između EC-a i sudionika natječaja, stranke će sve sporove nastojati riješiti sporazumnim putem, a u slučaju nemogućnosti rješavanja spora nadležan je sud u Zagrebu.

Natječaj nije ni na koji način povezan, sponzoriran ili promoviran od strane bilo koje društvene mreže koja se spominje u ovim pravilima.

Za sve upite možete nam se obratiti na mail [email protected].

Nedavne objave

Fizičke kripto mjenjačnice

Mjenjačnice koje omogućavaju kupovinu i prodaju kriptovaluta.

Uvjeti nagradnog natječaja "My Crypto Dreams in 2021"

Uvjeti nagradnog natječaja "My Crypto Dreams in 2021"

Electrocoin d.o.o. upozorava na pojavu lažnih zajmova

Povodom uočenog naglog porast prevara upozoravamo: Electrocoin d.o.o. ne nudi zajmove već se bavi isključivo kupoprodajom kriptovaluta!