Electrocoin blog


14.10.2020. - vrijeme čitanja 1 min
Blog image

Electrocoin d.o.o. upozorava na pojavu lažnih zajmova

Nastavno na uočeni nagli porast prevara u kojima osobe zloupotrebljavaju ime i tvrtku društva ELECTROCOIN d.o.o. predstavljajući se kao zaposlenici/agenti povezani s nama te nudeći lažne zajmove fizičkim osobama, želimo skrenuti pozornost da društvo Electrocoin d.o.o. ne nudi zajmove već se bavi isključivo kupoprodajom kriptovaluta.

U posljednjih nekoliko dana opazili smo pojavu nove prevare u kojoj počinitelji prevare fizičkim osobama u Republici Hrvatskoj nude “brze i jednostavne” zajmove u iznosu od 15.000 HRK. Počinitelji prevare od žrtve zahtijevaju uplatu različitih iznosa na račun društva Electrocoin d.o.o., a na ime ostvarenja zajma.

Još jednom naglašavamo kako se društvo Electrocoin d.o.o. ne bavi pozajmljivanjem novca te da društvo nikada samoinicijativno ne kontaktira klijente kako bi nudilo ikakvu uslugu. Svoju uslugu otkupa i prodaje kriptovaluta vršimo isključivo preko naše web stranice bitcoin-mjenjacnica.hr, a nikako preko trećih osoba, i nikako preko Facebook Messengera.

Društvo Electrocoin d.o.o. poziva potencijalne tražitelje zajmova da ne ugovaraju zajmove preko nepoznatih ljudi koji su ih kontaktirali putem interneta, a da u slučaju da zajmodavac zatraži uplatu na bankovni račun društva Electrocoin d.o.o. ugovaranje zajma odmah zaustave i o ovome obavijeste policiju.

Nedavne objave

Electrocoin akademija

Pridruži se Electrocoinovoj kripto akademiji i sudjeluj u aktivnim diskusijama i pobliže upoznaj industriju kriptovaluta u Hrvatskoj i u svijetu.

Uvjeti nagradnog natječaja "Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"

Uvjeti nagradnog natječaja " Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"

Kriptovalutni novčanici i plaćanje na PayCek prodajnim mjestima

Donosimo Vam osnovni pregled kriptovalutnih novčanika, uz sve prednosti i nedostatke.