Electrocoin blog


25.04.2023. - vrijeme čitanja 2 min
Blog image

Pridružite se webinaru “Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute”.

Pozivamo vas na Freelance Webinar pod nazivom “Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute”.

Webinar će se održati 04.05. od 15:00-16:00, a očekuju nas predavanja na čak dvije različite teme.

Počinjemo s predavanjem Ksenije Đikić iz knjigovodstvenog ureda Avista, koja će u izlaganju “Freelancers - zakonski modeli poslovanja” svim slušateljima webinara ispričati nešto više o radu putem ugovora o djelu, paušalnog obrta, j.d.o.o., d.o.o, odnosno o prednostima i nedostacima svakog od ovih oblika poslovanja, kao i zakonskim obavezama, izdavanju računa, naplati, ali i drugim dohocima.

Zatim će izlagačku palicu preuzeti naš Goran Katušić koji će freelancerima približiti kriptovalute, odnosno PayCek. Goran će u svom izlaganju objasniti kako je putem PayCeka moguće jednostavno naplatiti svoje usluge u kriptovalutama, a pritom primiti eure na račun, ali i druge zanimljivosti poput izdavanja uputa za plaćanje prema ugovoru, ponudi, računu i sl.

Nikako ne porpustite ovu jedinstvenu priliku da se u svega sat vremena naoružate svim potrebnim znanjem i vještinama da i vi počnete koristiti nevjerojatne prednosti mogućnosti prihvaćanja plaćanja u kriptovalutama!

Podaci o webinaru:

Freelance Webinar "Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute" Thursday, May 4 · 3:00 – 4:00pm Time zone: Europe/Belgrade Google Meet joining info Video call link: https://meet.google.com/tak-iood-yri Or dial: (HR) +385 1 2772 881 PIN: 207 519 703 # More phone numbers: https://tel.meet/tak-iood-yri?pin=8422522836191

Nedavne objave

Pridružite se webinaru “Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute”.

Pozivamo vas na Freelance Webinar pod nazivom “Freelancers - Knjigovodstvo - Kriptovalute”.

PRAVILA NAGRADNE IGRE “KUKUS KLAN CRYPTO FAN”

PRAVILA NAGRADNE IGRE “KUKUS KLAN CRYPTO FAN”

Uskršnji popusti za kripto plaćanja kod PayCek partnera

Bliži nam se Uskrs, stoga smo i mi odlučili širiti radosne vijesti! Priključite nam se u našoj posebnoj Uskršnjoj promociji i prelistajte naš novi Uskršnji katalog!