Electrocoin blog


06.05.2022. - vrijeme čitanja 2 min
Blog image

Electrocoin akademija

Želiš ozbiljnije upoznati svijet decentraliziranih financija i kriptovaluta?

Nemoj propustiti priliku i pridruži se besplatnoj Electrocoinovoj kripto akademiji, na kojoj ćeš moći sudjelovati u aktivnim diskusijama o prilikama i prijetnjama u kripto industriji, naučiti napredne termine i pojmove te pobliže upoznati kakvo je regulatorno stanje industrije kriptovaluta u Hrvatskoj i u svijetu.

Prijavom na EC akademiju dobivaš jedinstvenu priliku za razgovor s vodećim licima kripto industrije u Hrvatskoj, među kojima je i osnivač Electrocoina, Nikola Škorić, koji je spreman za sva vaša pitanja, ali i prijedloge. Osim što ćemo dubinski razraditi sve od početničkih tema, do tema o kojima danas malo tko u Hrvatskoj može diskutirati, čeka te i hrpa interaktivnog sadržaja, kripto radionica, ali i nagrada. Za one koji se svojim znanjem i vještinama uvrste među najistaknutije polaznike akademije pripremili smo i pripravništvo u Electrocoinu, kroz koje ćemo nastaviti ulagati u znanja i vještine kojima ste nas osvojili kako biste uistinu postali stručnjaci u polju kriptovaluta.

U 4 dana edukacija, a u periodu kroz 2 tjedna, EC akademija će održati ukupno 12 sati predavanja i 4 sata edukativnih radionica, a prijave za prvi krug akademije već su otvorene. Prvi krug EC akademije predviđen je za lipanj ili srpanj ove godine, stoga svim prijavljenim kandidatima šaljemo upit pomoću kojeg ćemo najlakše odrediti koji im termini najviše odgovaraju (budući da nam uskoro stiže ljeto, a s ljetom i ispitni rokovi). Važno je istaknuti i kako je riječ tek o prvoj generaciji polaznika akademije te da ćemo svakako osigurati dovoljno termina i najesen, kako bi svi zainteresirani kandidati dobili priliku prisustvovati predavanjima.

Sudjelovanje u EC akademiji je besplatno, a garantiramo ti da ćeš po završetku akademije imati dovoljno znanja da ćeš s lakoćom shvaćati sve aktualne projekte u kripto industriji. Ne dopusti da te zahvati FOMO i prijavi se dok još ima mjesta! Prijaviti se možeš ispunjavanjem jednostavnog obrasca. Veselimo se tvom dolasku!

Link na obrazac: https://forms.gle/7E5f3vpjVhDPatv67

Nedavne objave

"Plaćaj kriptom i uzmi popuste" - Blagdanske pogodnosti kod PayCek partnera

Povodom nadolazećih blagdana, u suradnji s našim PayCek partnerima, pripremili smo za vas posebno iznenađenje.

Electrocoin akademija

Pridruži se Electrocoinovoj kripto akademiji i sudjeluj u aktivnim diskusijama i pobliže upoznaj industriju kriptovaluta u Hrvatskoj i u svijetu.

Uvjeti nagradnog natječaja "Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"

Uvjeti nagradnog natječaja " Kriptovalutama do ulaznica za 1. HNL"