Electrocoin blog


30.03.2019. - vrijeme čitanja 1 min
Blog image

Doniranje kriptovaluta za Milu Rončević

Cijela Hrvatska uključila se u doniranje sredstava za teško bolesnu djevojčicu Milu Rončević. Electrocoin d.o.o priključuje se akciji, te ovim pute omogućava doniranje kriptovaluta za pomoć maloj Mili.

Donirati je moguće bitcoin, tether, ether ili bilo koji ERC20 token. Adrese za doniranje su sljedeće:

Bitcoin i tether: 1H5Gpu7ZPvd3A2HWHxSk6DYgFacP45Uh2A

Ether i ERC20 tokeni: 0x47419C02239b20b4a11dD1533ACFda14f4e4Fe61

Sredstva prikupljena na ovim adresama biti će najmanje jednom u 12 sati pretvorena u kune i uplaćena na bankovni račun Marina Rončevića (HR3641330063110002644). Sve pretvorbe u kune transparentno ćemo bilježiti na ovome mjestu. Electrocoin d.o.o. odriče se mjenjačnih naknada.

Nedavne objave

Kriptovalute postaju dostupne

Kako bi kriptovalute postale najpoželjniji način plaćanja, tvrtka Electrocoin kroz svoje usluge Bitcoin mjenjačnica i Paycek proaktivno radi na povećanju dostupnosti kriptovaluta širokoj javnosti.

Uvjeti nagradnog natječaja "Bitcoin block reward halving"

Vrijeme održavanja nagradnog natječaja je od 5.5.2020. u 10 sati do 11.5.2020. u podne ili do pojave Bitcoin bloka koji u polju „height“ ima iznos 629964 (koji god događaj bude prije). Da bi ostvarili pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju EC-a sudionici moraju zapratiti odgovarajući EC-ov profil (u slučaju objave na Facebooku pritisnuti „Like“ na profilu „Bitcoin mjenjacnica“, a u slučaju objave na Linkedinu pritisnuti „Follow“ na profilu „Electrocoin“) te u komentar ispod izvorne EC objave upisati predviđeni trenutak halvinga.

Blockchain u crowdfunding industriji

Postoji velik broj perspektiva prema tržištu kriptovaluta. Rasprava o korisnosti i intrinzičnosti kriptovaluta jedna je od tema oko koje se vode žustre rasprave. Oko ove teme lome se koplja stručnjaka iz raznih industrija, a mogu se naći razna mišljenja, od pretjerano pozitivnih, sve do radikalno negativnih.

U ovome članku nećemo lobirati ni za jednu od ovih strana, već ćemo se usredotočiti na ono oko čega se svi slažu. To je potencijal blockchain tehnologije te njezin utjecaj na razvoj postojećih industrija. Stručnjaci se slažu da će blockchain u budućnosti biti prekretnica u razvoju određenih industrija. Ipak, postoje industrije gdje se blockchain implementirao te omogućio demokratizaciju čitave branše.