Electrocoin blog


30.03.2019. - vrijeme čitanja 1 min
Blog image

Doniranje kriptovaluta za Milu Rončević

Cijela Hrvatska uključila se u doniranje sredstava za teško bolesnu djevojčicu Milu Rončević. Electrocoin d.o.o priključuje se akciji, te ovim pute omogućava doniranje kriptovaluta za pomoć maloj Mili.

Donirati je moguće bitcoin, tether, ether ili bilo koji ERC20 token. Adrese za doniranje su sljedeće:

Bitcoin i tether: 1H5Gpu7ZPvd3A2HWHxSk6DYgFacP45Uh2A

Ether i ERC20 tokeni: 0x47419C02239b20b4a11dD1533ACFda14f4e4Fe61

Sredstva prikupljena na ovim adresama biti će najmanje jednom u 12 sati pretvorena u kune i uplaćena na bankovni račun Marina Rončevića (HR3641330063110002644). Sve pretvorbe u kune transparentno ćemo bilježiti na ovome mjestu. Electrocoin d.o.o. odriče se mjenjačnih naknada.

Nedavne objave

BSV - uspon i pad vizije lažnog Satoshija

Kripto zajednica ovih dana podsjeća na meksičku sapunicu. Halabuka koja se dignula oko Craiga Stevena Wrighta i njegovog projekta Bitcoin Satoshi Vision svakim danom dobiva više ili manje očekivane nastavke i sve ju je teže pratiti. Ima tu svega: forkova, hash ratova, burzi, twittera i, naravno, Satoshija Nakamota. Grand finale upravo gledamo: kripto burze odstranjuju BSV iz svoje ponude. Bitcoin mjenjačnica pridružuje se ovom pokretu - i mi delistamo BSV, a ujedno donosimo i kratak pregled ove sage koja traje već četiri godine.

Doniranje kriptovaluta za Milu Rončević

Electrocoin d.o.o priključuje se akciji doniranja sredstava za teško bolesnu djevojčicu Milu Rončević, te ovim pute omogućava doniranje kriptovaluta za pomoć maloj Mili. Donirati je moguće bitcoin, tether, ether ili bilo koji ERC20 token, a prikupljena sredstva biti će uplaćena na bankovni račun za malu Milu.

Upute za upotrebu papirnatih novčanika

Papirnati novčanik je sredstvo za pohranu kriptovalute u fizičkom obliku. To je jednostavan način da se kriptovalute pohrane bez instaliranja kriptovalutnih novčanika i papirnati novčanici omogućavaju da se kriptovalute poklone osobi koja ne posjeduje elektronički kriptovalutni novčanik.